Goedegebuur Home
Unicef
Neem contact op met Goedegebuur

Goedegebuur Vlees Rotterdam

Groothandelsmarkt 201

NL-3044 HH Rotterdam

Tel. +31 10 2452600

Fax +31 10 2450045

Home » Over goedegebuur » Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Goedegebuur verwerkt uitsluitend rundvlees van achtervoeten van de beste dubbeldoel melkveerassen. Wekelijks wordt zo’n 750 ton rundvlees verwerkt. Er wordt gewerkt met speciaal geselecteerde leveranciers waarbij het grootste deel van de sourcing plaatsvindt in achtereenvolgens Duitsland, Nederland en Oostenrijk. Goedegebuur heeft lange termijn partnerships met haar leveranciers om zo de kwaliteit en continuïteit maximaal te garanderen.

Goedegebuur is gespecialiseerd in het uitbenen, uitsnijden en consistent categoriseren van rundvlees. Op het gebied van achtervlees beschikt Goedegebuur over één van de grootste uitsnijderijen in Europa en heeft het hierin een breed assortiment verdeeld over 3 segmenten: rundvlees, biologisch rundvlees en kalfsvlees.

Vanuit Rotterdam vindt er dagelijks distributie plaats naar alle landen van de Europese Unie, van Finland tot Portugal. Speciaal geselecteerde producten worden sinds kort ook steeds meer geëxporteerd naar de Asia & Far East landen met o.a. een forse groei in Hong Kong en de Filipijnen.

De producten van Goedegebuur vinden hun weg naar o.a. cateringbedrijven, restaurantketens, retail en de vleeswarenindustrie. Naast ons standaard assortiment kunnen we in nagenoeg elke gewenste snit en verpakking voorzien. Elk gewenst artikel kan dezelfde dag nog worden geproduceerd en met eigen label worden verpakt. Daarmee wordt de flexibiliteit geboden om aan elke gewenste klant specificatie te voldoen, maar tegelijkertijd dit ook in grote en consistente volumes te kunnen leveren.