Vacature

Business Development Manager

Wie zijn wij

GOEDEGEBUUR is onderscheidend in vele opzichten. Zo verwerken we uitsluitend vlees van geselecteerde Europese dubbeldoelkoeien, waardoor een duidelijk lagere CO2-footprint kunnen garanderen. Als één van de grootste 200 familiebedrijven in Nederland zijn we ook trots op onze platte, informele organisatie. We kennen iedereen hier bij naam en werken met korte lijnen, precies zoals je van een goed team mag verwachten. Onze medewerkers zijn even gedreven als divers. Ambitieuze mannen en vrouwen van alle leeftijden en nationaliteiten, ervaren professionals die elke dag weer voor het beste gaan. Met elkaar delen we een rijke historie en een beloftevolle toekomst. Dit jaar vieren we ons honderdjarig bestaan, en in de recente toekenning van de Rotterdamse Ondernemersprijs zien we de bevestiging dat de beste jaren nog moeten komen.

Wat jij gaat doen

Als Business Development Manager ben je de motor achter ons Strategisch Meerjarenplan. Je bent o.a. actief op thema’s als duurzaamheid en MVO en zorgt ook dat er concrete vervolgstappen worden gezet. Handen uit de mouwen en doorpakken, precies zoals we bij GOEDEGEBUUR gewend zijn. Of het nu om de ontwikkeling van nieuwe producten voor ons portfolio gaat, of om een ander onderwerp met impact dat we willen oppakken, aan jou de taak om de meest effectieve projectteams samen te stellen en samen met collega’s en externen onze ambities waar te maken. Als onderdeel van ons managementteam groei je mee met onze organisatie en word je medebepalend voor de toekomst van GOEDEGEBUUR.

Wat wij vragen

  • Een afgeronde universitaire opleiding;
  • Bewezen werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de (voeding)industrie;
  • Een integere persoonlijkheid met een positief karakter, ondernemend en slagvaardig.

Wat wij bieden

  • Een topfunctie in de organisatie van een gezond en groeiend Rotterdams familiebedrijf;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden via onze GOEDEGEBUUR Academy;
  • Leuke collega’s en gezellige personeelsactiviteiten;
  • Fantastisch vlees en een heerlijke, dagelijks verzorgde lunch.

Jouw reactie

De duurzame toekomst van één van Nederlands grootste familiebedrijven helpen vormgeven. Zie jij het jezelf doen, en voldoe je aan de gevraagde vereisten? Mail dan een korte motivatiebrief en je cv naar solliciteren@goedegebuur.nl. Als jij de game changer bent die wij zoeken, willen we je graag ontmoeten.

Solliciteren betekent dat je gegevens en de informatie die je verstrekt, gedeeld en verwerkt worden door de afdeling HR en onze medewerkers die betrokken zijn bij de sollicitatieprocedure. In geval de procedure met jou eindigt, worden je gegevens en verstrekte informatie binnen 4 weken na mededeling daarvan verwijderd. Je naam, de datum waarop je gesolliciteerd hebt en de betreffende functie, zullen worden geregistreerd in onze database voor interne statistieken en het bijhouden van de voortgang van de procedure. Door te solliciteren ben je op de hoogte van deze condities en ga je hiermee akkoord. Wij willen je graag op deze manier informeren over de eisen die ons gesteld worden over de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).