Vacature

Operationeel Manager

Word jij onze Operationeel Manager?

Om de groei en ontwikkeling van ons bedrijf verder vorm te geven in een ‘nieuwe’ toekomst zijn wij op zoek naar een Operationeel Manager. Wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière en wil jij je graag blijven ontwikkelen, dan is dit de vacature voor jou!

Wie zijn wij

GOEDEGEBUUR is onderscheidend in vele opzichten. Zo verwerken we uitsluitend vlees van geselecteerde Europese dubbeldoelkoeien, waardoor een duidelijk lagere CO2-footprint kunnen garanderen. Als één van de grootste 200 familiebedrijven in Nederland zijn we ook trots op onze platte, informele organisatie. We kennen iedereen hier bij naam en werken met korte lijnen, precies zoals je van een goed team mag verwachten. Onze medewerkers zijn even gedreven als divers. Ambitieuze mannen en vrouwen van alle leeftijden en nationaliteiten, ervaren professionals die elke dag weer voor het beste gaan. Met elkaar delen we een rijke historie en een beloftevolle toekomst. Dit jaar vieren we ons honderdjarig bestaan, en in de recente toekenning van de Rotterdamse Ondernemersprijs zien we de bevestiging dat de beste jaren nog moeten komen.

De producten van GOEDEGEBUUR vinden hun weg naar o.a. cateringbedrijven, restaurantketens, Retail en de vleeswarenindustrie. Er worden maandelijks meer dan 300 verschillende producten geproduceerd waarvan maar liefst 90% naar Retail (cash & carry concern) en ‘Out of Home’ kanalen worden geëxporteerd. Naast ons standaard assortiment kunnen we in nagenoeg elke gewenste snit en verpakking voorzien. Elk gewenst artikel kan dezelfde dag nog worden geproduceerd en met eigen label worden verpakt. Daarmee wordt de flexibiliteit geboden om aan elke gewenste klant specificatie te voldoen, maar tegelijkertijd dit ook in grote en consistente volumes te kunnen leveren.
Vanuit Rotterdam vindt er dagelijks distributie plaats naar alle landen van de Europese Unie, van Finland tot Portugal. Speciaal geselecteerde producten worden sinds kort ook steeds meer geëxporteerd naar de Asia & Far East landen met o.a. een forse groei in Hong Kong en de Filipijnen.

Wij hebben in 2015 de Rotterdamse Ondernemersprijs gewonnen en zijn tevens trotse officiële partner van Unicef. Werken bij Goedegebuur betekent werken in een gezonde, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team.

 

Wat jij gaat doen

Als Operationeel Manager ben je indirect verantwoordelijk voor 180 mensen in de operatie, en direct voor het aansturen van zes afdelingsverantwoordelijken. Ook ben je de aanjager van grotere verbetertrajecten voor de hele organisatie. Hiervoor heb je een sterk ontwikkeld gevoel voor operationele zaken en (productie)processen. Naast het verder verbeteren en automatiseren van processen, kijk je ook naar relevante stuur informatie uit de vele data die inmiddels voor handen is en continu doorontwikkeld wordt. Je maakt deel uit van het Management Team en bent dan ook een directe sparringpartner voor de algemeen directeur/eigenaar. Ons prachtige product wordt elke dag bovenal geproduceerd door onze vakspecialisten- niet door machinale productie. Zie jij het als een mooie uitdaging met echt teamwork hier het beste uit te kunnen halen?

Wat wij vragen

• Een afgeronde HBO/WO-opleiding;

• Deze functie past het beste bij een professional met voldoende relevante werkervaring in een soortgelijke functie en dynamische omgeving. Bij voorkeur in de (voedingsmiddelen) industrie;

• Je bent woonachtig in (de directe omgeving van) Rotterdam met een reistijd van maximaal 45 minuten enkele reis (in de spits);

• Een moderne, daadkrachtige, verbaal sterke, mensgerichte- en toegankelijke manager die graag zichzelf en zijn of haar team wilt blijven verbeteren;

• Integer, positief ingesteld en slagvaardig;

• Allround, hands-on en betrokken bij de operatie.

Wat wij bieden

• Een fulltime topfunctie met uitstekende arbeidsvoorwaarden bij een gezond en groeiend Rotterdams familiebedrijf;

• Opleidingsmogelijkheden via onze Goedegebuur Academy;

• Heerlijk vlees, een dagelijks verzorgde lunch, gezellige personeelsactiviteiten en leuke collega’s.

Jouw reactie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over GOEDEGEBUUR, de functie en wat wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan door jou bij voorkeur korte maar duidelijke motivatiebrief en CV, te mailen naar solliciteren@goedegebuur.nl.

Alleen sollicitaties die voldoen aan alle gevraagde vereisten, worden in behandeling genomen. Een screening aan de hand van VOG, PPA en referentiecheck zijn onderdeel van ons werving en selectieproces.

Solliciteren betekent dat je gegevens en de informatie die je verstrekt, gedeeld en verwerkt worden door de afdeling HR en onze medewerkers die betrokken zijn bij de sollicitatieprocedure. In geval de procedure met jou eindigt, worden je gegevens en verstrekte informatie binnen 4 weken na mededeling daarvan verwijderd. Je naam, de datum waarop je gesolliciteerd hebt en de betreffende functie, zullen worden geregistreerd in onze database voor interne statistieken en het bijhouden van de voortgang van de procedure. Door te solliciteren ben je op de hoogte van deze condities en ga je hiermee akkoord. Wij willen je graag op deze manier informeren over de eisen die ons gesteld worden over de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het toesturen van profielen kan altijd maar verplicht ons tot niets.