LinkedIn +31 10 245 26 00

Cuisson

Goedegebuur introduceert nieuw rundvleesmerk: CUISSON

ROTTERDAM – Goedegebuur vlees is een familiebedrijf uit Rotterdam. Zij is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in luxe rundvlees van hoogwaardige dubbeldoel rassen en levert dit aan horeca markten in heel Europa en daarbuiten, waaronder Rungis in Parijs. Op de internationale SIAL beurs, eveneens in Parijs, lanceert Goedegebuur deze week haar concept CUISSON; een nieuw luxe rundvleesmerk voor de retailmarkt in Nederland.


De consument verandert. Met name in haar houding en gedrag met betrekking tot vlees. De komst van een nieuwe generatie brengt een nieuwe attitude in consumentenaankopen. Minder vaak vlees op tafel, maar áls het er dan komt is het een genietmoment. Met name bij luxe steaks zoals biefstuk, vaak gericht op het weekend en/of als mensen thuis vrienden of familie ontvangen. 
CUISSON is een nieuw merk in luxe steaks, gebaseerd op vlees van hoogwaardige dubbeldoelrassen. Door haar specialisme is Goedegebuur met haar merk CUISSON in staat om een zéér consistente en constante kwaliteit vlees te selecteren waardoor de mals- en sappigheid voor de consument gegarandeerd is! Bovendien bevat het vlees een subtiele marmering; kleine vetlijntjes in het vlees die wegsmelten tijdens het bakken.


De steaks van CUISSON worden bovendien op restaurantdikte gesneden. Hierdoor kan de consument perfect zijn eigen ‘cuisson’ (garingsvoorkeur zoals raw, medium, welldone) aan de steak meegeven. Doordat de steaks dikker zijn gesneden kun je immers zeer nauwkeurig bakken en slaat de steak niet door waardoor hij snel te gaar wordt. 
Om deze ultieme ‘cuisson’ te verkrijgen wordt de consument geholpen door een unieke en onderscheidende verpakking. Deze is namelijk interactief gemaakt door middel van een Layar code. Na het downloaden van de Layar app (appstore) kan de verpakking met een smartphone of tablet worden gescand, waarna je via filmpjes meer te weten komt over de herkomst van de dubbeldoel koe, maar óók hoe je leert hoe je je eigen ‘cuisson’ aan de steak meegeeft. Tevens kun je meer te weten komen over wáár in de koe jouw steak zit! Je ziet hoe slager Jacob jouw perfecte steak uitsnijdt! De CUISSON verpakking heeft een unieke dubbele voorkant die je opent als een boek en die de consument een perfect zicht geeft op de unieke kwaliteit vlees! 
Het nieuwe merk CUISSON zal binnenkort beschikbaar komen in de retailmarkt, in een range van Biefstuk, Ossenhaas, Entrecote en Bavette. Bovendien biedt CUISSON drie perfecte koelverse kwaliteitssauzen voor in het schap, bij het vlees. Het gehele concept wordt gepresenteerd in een krachtig blok door middel van prachtige, bijpassende merchandise displays. CUISSON brengt slagerskwaliteit in de supermarkt!

Jpeg-Cuisson-Collage-Landingspage-Lagen-Highres