Webshop +31(0)10-2452600

RAAD VAN ADVIES: Toetreding adviseurs

Marc Wijnberg en Olivier Prakken zijn onlangs toegetreden als adviseurs van Goedegebuur. Zij zullen Goedegebuur adviseren, stimuleren, ondersteunen en meebouwen aan de groei van het bedrijf. De bedrijfsvisie, missie en de pijlers die hieraan ten grondslag liggen zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Visie
– Wereldwijd steeds meer klanten blij maken met een steeds beter Goedegebuur product en ervaring.
Missie – Continu verbeteren, elke dag beter maken dan de dag ervoor.

Introductie Marc:
Na de Hogere Hotelschool Maastricht was Marc ruim 25 jaar zelfstandig werkzaam in de internationale handel in levensmiddelen. Als ondernemer met hart en ziel, maar ook als bruggenbouwer tussen de verschillende culturen waarmee hij in aanraking kwam. Twee kwaliteiten die volgens hem onlosmakelijk verbonden zijn met succesvol ondernemerschap. Zijn motto: ‘Commercie=Communicatie’. Begrip en inlevingsvermogen, daar draait het volgens hem allemaal om. De ontwikkeling van die talenten heeft sinds een aantal jaren zijn bijzondere interesse. Vandaar zijn stap naar de wereld van coaching en training, daar waar mens en organisatie elkaar ontmoeten. Marc coacht en traint ondernemende mensen en deelt met hen zijn kennis en ervaring in communicatie. Met zijn ervaring bij onder andere HAP Foods Holland B.V. (vleessector) is Marc een welkome aanvulling.

Marc’s motto: “Weten waar je als mens staat, waar je naar toe wilt en hoe je daar komt. Alleen met dat voor ogen bereik je je doel. Leer om leiding te geven aan je eigen leven en keuzemogelijkheden te creëren. Laat je leiden door je creativiteit, je eigen-heid, je humor en je eigen-wijsheid. Als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen dan geeft me dat veel voldoening!”

Introductie Olivier:
Olivier helpt bij het opbouwen van succesvolle organisaties om duurzame bedrijfsgroei te realiseren. Hij heeft een brede ervaring, variërend van grote multinationals tot startende en scale-up bedrijven. De afgelopen 14 jaar heeft hij in verschillende branches gewerkt, waaronder FMCG, food, software en eCommerce. Zijn expertise ligt in het bouwen van een solide bedrijfsfundament (strategie, team, partnerships, operationele uitvoering & innovatie) waarop toekomstige groei gerealiseerd gaat worden.

Olivier's stijl is persoonlijk, energiek, leuk, effectief en resultaatgericht.

Wij heten hen beiden welkom bij Goedegebuur.