LinkedIn +31 10 245 26 00

Unicef

Sinds 2014 steunen wij Unicef. Samen gaan wij de strijd aan tegen o.a. ondervoeding van kinderen in Guatemala. Omdat wij actief zijn in de voedingsindustrie, vinden wij het belangrijk om juist de strijd tegen ondervoeding aan te gaan. Doordat wij wereldwijd actief zijn, hebben wij ook naar een organisatie gezocht die wereldwijd actief is, zoals Unicef.
Wat doet Unicef met onze steun?


2017- 2018: Geef meer dan een deken: dat was de boodschap van de Unicef wintercampagne. Voor een gevlucht kind is een warme deken immers zoveel meer dan een stuk textiel. Een deken is een levensredder, een teken van geborgenheid en hoop. De afgelopen maanden heeft UNICEF 1,5 miljoen euro opgehaald. Unicef kan niet alleen 240.000 dekens uitdelen, maar zelfs extra winterhulp zoals warme kleding en verwarmen van klaslokalen bieden. Wat een mooi resultaat!
Mede dankzij de steun van Goedegebuur kan UNICEF vele duizenden gevluchte kinderen dekens en andere winterhulp geven. UNICEF gelooft sterk in de kracht van partnerschappen, alleen samen kunnen we wereldwijd impact maken op levens van kinderen. En daar hebben ze recht op.

Meer weten over Unicef? www.unicef.nl