Alle artikelen

100 jaar vakmanschap!

"Beef Specialist sinds 1950" voor velen van u bekend als onze recente slogan; 1950 als de start van onze industriële activiteiten en de verhuizing naar Crooswijk, Rotterdam. Het is echter nooit een geheim geweest dat onze geschiedenis als een familiebedrijf teruggaat tot de start van de slagerij in 1922.

We zijn trots om dit jaar te vieren dat we 100 jaar in de branche actief zijn ​​en ik ben er trots op de 4e generatie te zijn die dit bedrijf tegenwoordig runt. In deze uitdagende tijden voor onze sector blijven we elke dag hard werken om een ​​leidende positie in dubbel-doel rundvlees op de Europese markten te behouden. Alles om onze klanten het best mogelijke product te leveren. We zijn blij dat we dat tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid kunnen doen.

Op donderdag 19 mei 2022 hebben we met al onze medewerkers dit bijzondere moment gevierd - met onze jubileumfilm in Theater LantarenVenster in Rotterdam - en met de presentatie van ons boek ‘100 jaar GOEDEGEBUUR’. Zie een korte samenvatting hiervan in de bijgevoegde film. Later dit jaar nodigen we onze internationale relaties uit om dit speciale moment verder te vieren op de beurs SIAL 2022 in Parijs. Een opmerkelijke stad voor ons, aangezien mijn grootvader onze eerste export begon en onze vleesproducten zelf per vrachtwagen naar Parijs reed.

Ik wil iedereen, die nu en in het verleden voor ons bedrijf hebben gewerkt en hebben bijgedragen aan ons bedrijf zoals het er nu uitziet, bedanken!

Michiel Goedegebuur