Strict quality control

Makes beef better

Traceability

Achtervoeten die bij ons binnenkomen, zijn gegroepeerd op uniforme herkomstgegevens. Elke levering vormt een aparte batch, en van elke batch leggen we de herkomst vast, tot aan de boerderij waar de dubbeldoelkoeien vandaan komen. Alle batches worden apart verwerkt, zodat we tot en met het eindartikel de herkomst kunnen blijven bepalen. De traceability van onze producten overstijgt daarmee de geldende standaard in de voedingsmiddelenindustrie.

Ingangscontrole

Elke levering wordt gecontroleerd zoals de wet dat voorschrijft. Maar bij Goedegebuur gaan we nog een stap verder en voeren we daarbij nog extra controles uit. Onze ontvangstafdeling, bestaande uit een apart team van zeven personen, is met deze cruciale taak belast. Bij elke levering ontvangt de leverancier daarvan een rapport.

Extra focus op kwaliteit

Bij Goedegebuur kunnen we terugvallen op een ervaren team van leidinggevenden en voormannen op de productievloer. Met elkaar zien zij erop toe dat we voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Daarnaast hebben we aparte fulltime functies gecreëerd voor mensen aan de lijn, opdat we ook de productstroom voortdurend in de gaten kunnen houden. Bovendien worden alle medewerkers getraind in het hooghouden van onze kwaliteitstandaard. Hun eerste taak is het controleren van het werk van de voorgaande schakel in de lijn, en pas daarna begint hun eigenlijke werk. Als het om kwaliteit gaat, laten we bij Goedegebuur niets aan het toeval over.

Excellente voedselveiligheid

Om de beste kwaliteit en service te kunnen leveren, gaan we verder dan de industriestandaard. We lopen voorop voor wat betreft onze infrastructuur en het gedisciplineerd toezien op procedures. Maar ook werken we met koeltemperaturen die ver onder het wettelijk minimum liggen, investeren we in de hygiëne van onze medewerkers en besteden we na elke productiedag tientallen uren aan schoonmaak, waarbij we gebruikmaken de meest van geavanceerde technieken. Daarnaast gebruiken we bij Goedegebuur de beste verpakkingsmachines binnen de industrie en hebben we een uniek luchtbehandelingssysteem dat werkt met uv-licht. De inzet is excellente voedselveiligheid. Niet voor niets staan onze producten dan ook bekend om hun bovengemiddelde houdbaarheid.

Certificaten

Goedegebuur voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en voedselveiligheid. Naast IFS Food en BRCGS zijn wij ook Skal (bio controle) gecertificeerd.

IFS Food
BRCGS
BIO

Goedegebuur gaat voor het betere rundvlees