Exclusive European sourcing

makes beef better

Partners in kwaliteit

Partners in kwaliteit

Bij Goedegebuur weten we wat voor vlees we in de kuip hebben. We kopen onze dubbeldoelkoeien in bij geselecteerde slachterijen in heel Europa waar veilig en met respect voor dieren wordt gewerkt.

Elk jaar bezoeken we onze leveranciers. Om bij te praten en de banden aan te halen, maar ook om te zien of het  productieproces nog aan onze eisen voldoet. Al onze leveranciers moeten voldoen aan strenge nationale en Europese regels. Daarnaast vragen we ze om te voldoen aan onze eigen kwaliteitscontroles. Met onze IFS- en BRC-certificering gaan we verder dan de wettelijke norm.

Door exclusief Europees in te kopen, zorgen we voor een lagere co2-footprint

Minder kilometers, minder impact

Vergeleken met puur vleesvee hebben dubbeldoelkoeien een significant lagere CO2 footprint. Want pas nadat ze ons een leven lang hebben voorzien van prachtige zuivelproducten, leveren ze uiteindelijk ook heerlijk kwaliteitsvlees. En door dubbeldoelkoeien exclusief Europees in te kopen, en niet in te voeren vanuit verre continenten, verminderen we bovendien de food miles van ons rundvlees.

Partners in kwaliteit

In de Nederland grazen de mooiste koeien. Maar om dubbeldoelkoeien te vinden die aan onze hoge kwaliteitsstandaard voldoen, kijken we ook over de grens. Binnen Europa hebben we een netwerk van leveranciers opgebouwd die aan onze specifieke eisen kunnen voldoen. Bij Goedegebuur zijn we exclusief op zoek naar dubbeldoelkoeien, en dan alleen nog van de betere kwaliteit. Samen met onze Europese partners weten we die te vinden.

Partners in kwaliteit

Streamlined Processing makes beef better