H4A7512
LinkedIn +31 10 245 26 00

Goedegebuur

Goedegebuur verwerkt uitsluitend de beste dubbeldoel melkveerassen

Wekelijks wordt zo’n 750 ton rundvlees verwerkt. Er wordt gewerkt met speciaal geselecteerde leveranciers waarbij het grootste deel van de sourcing plaatsvindt in achtereenvolgens Duitsland, Nederland en Oostenrijk. Goedegebuur heeft lange termijn partnerships met haar leveranciers om zo de kwaliteit en continuïteit maximaal te garanderen.

Uitbenen, uitsnijden en categoriseren

Goedegebuur is gespecialiseerd in het uitbenen, uitsnijden en consistent categoriseren van rundvlees. Op het gebied van achtervlees beschikt Goedegebuur over één van de grootste uitsnijderijen in Europa en heeft het hierin een breed assortiment verdeeld over 3 segmenten: rundvlees, biologisch rundvlees en kalfsvlees.

Distributie en export

Vanuit Rotterdam vindt er dagelijks distributie plaats naar alle landen van de Europese Unie, van Finland tot Portugal. Speciaal geselecteerde producten worden sinds kort ook steeds meer geëxporteerd naar de Asia & Far East landen met o.a. een forse groei in Hong Kong en de Filipijnen.

Levering aan onder andere restaurantketens en retailconcerns

De producten van Goedegebuur vinden hun weg naar o.a. cateringbedrijven, restaurantketens, retail en de vleeswarenindustrie. Naast ons standaard assortiment kunnen we in nagenoeg elke gewenste snit en verpakking voorzien. Elk gewenst artikel kan dezelfde dag nog worden geproduceerd en met eigen label worden verpakt. Daarmee wordt de flexibiliteit geboden om aan elke gewenste klant specificatie te voldoen, maar tegelijkertijd dit ook in grote en consistente volumes te kunnen leveren.

Geschiedenis

  • 1950 Oprichting van de onderneming op het gemeentelijk slachthuis te Rotterdam
  • 1977 Ingebruikname van slachthuis Naaldwijk
  • 1987  Opening nieuwbouw van het Rotterdams Runder Slachthuis op de Groothandelsmarkt 
  • 1994  Met 135.000 runderen het grootste aantal runderslachtingen in Nederland 
  • 1995  Sanering slachthaken, nieuwe koers als gespecialiseerd uitbeenbedrijf in Europese markt 
  • 1998  Certificering HACCP 
  • 2001  Grootschalige verbouwing van de uitsnijderij en verpakkingsafdeling 
  • 2005  Overname vrieshuis Icekoot B.V. Start eigen import Zuid-Amerikaans rundvlees 
  • 2006  Overname bedrijfspand Slagro B.V. 
  • 2007  Als 1e vleesbedrijf in Nederland met succes ISO 22000 gecertificeerd 
  • 2011  Opening nieuwe geautomatiseerde afdeling logistiek afdeling 
  • 2011  Ingebruikname geavanceerde snijlijn 
  • 2013  Oplevering nieuwe bedrijfskantines + hygienesluis gebouwd op de hoogste kwaliteitstandaard 
  • 2013  Ingebruikname nieuwe interne coldstore + personeelskantoren naar de laatste standaard 
  • 2013 Certificering FSC 22.000 
  • 2013 Het vernieuwde en verjongde management team maakt Goedegebuur klaar voor de toekomst; Wim Goedegebuur draagt een deel van de aandelen over aan de nieuwe generatie. 
  • 2014 Op zaterdag 25 januari heeft Goedegebuur een open dag voor de medewerkers en familie georganiseerd. Met een opkomst van meer dan 200 man was de dag een groot succes


Goedegebuur verwerkt wekelijks tot 750 ton rundvlees. Er werken in totaal ruim 220 medewerkers in verschillende afdelingen. Het bedrijf wordt geleid door een driehoofdige directie: Wim Goedegebuur, Marcel van der Vlag en Michiel Goedegebuur.

Historie