Continue ontwikkeling

Makes beef better

Goed team

Met meer dan 250 medewerkers zetten we bij Goedegebuur elke dag alles op alles om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Als een van de grootste 200 familiebedrijven in Nederland zijn we trots op onze platte, informele organisatie. We werken op een locatie, kennen iedereen hier bij naam en onderhouden korte lijnen, precies zoals je van goed team mag verwachten. We zijn trots op de vele verschillende achtergronden van onze medewerkers. Onze diverse samenstelling ontging ook de vakjury van de Rotterdamse Ondernemersprijs niet, zo bleek toen wij die prijs onlangs in ontvangst mochten nemen.

Fijne sfeer

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen zit in onze genen. Zo hebben we vrijwilligerswerk voor de voedselbank gedaan en bieden we Unicef substantiële ondersteuning via ons Partnership. We gaan bewust en verantwoord te werk en varen de toekomst met open vizier tegemoet. Wat ons ook bindt, is de fijne sfeer waarin we samenwerken. Als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en ondernemen we leuke dingen. Met elkaar genieten we elke dag van een goed verzorgde lunch in ons gezellige huiskamer restaurant ‘Chez Le Koe’ en samen of met relaties genieten we daar ook regelmatig van onze ingebouwde Big Green Egg.

Kom verder

Bij Goedegebuur streven we altijd naar het beste. Goed kan altijd beter, en dus blijven we continu in ontwikkeling. Met de Goedegebuur Academy investeren we in de kennis en kwaliteit van onze medewerkers. Als je bij ons werkt, kun je alle mogelijke trainingen en opleidingen volgen om verder te komen. En ook als je nog op school zit, vind je hier de kansen die je zoekt. Stagiairs zijn altijd welkom. We leren je graag het vak en hopen ook van jou te kunnen leren.

Vacatures

Junior Accountmanager

Lees meer

Trade Manager

Lees meer

Financieel Medewerker

Lees meer

Stage/afstuderen

Lees meer